A încercat să-i facă dreptate fiului său, cu pistolul în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pistolul confiscat
Pistolul confiscat

Pentru că a încercat să potolească un vecin care „s-a luat" de feciorul lui, un gălăţean s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de ameninţare. Şi nu oricum, ci cu arma.

Un echipaj al Jandarmeriei Galaţi, aflându-se în patrulare pe bulevardul Dunărea din municipiul Galaţi a observat în dreptul localului „La Bunicuţa" trei bărbaţi care se fugăreau înjurând.

„După ce au fost oprite, în timp ce erau legitimate, patrula de jandarmerie a fost înştiinţată de către dispecerul Secţiei 3 Poliţie că a avut loc o altercaţie în zona respectivă, în cursul căreia unul dintre beligeranţi a ameninţat partea adeversă cu un pistol. În urma percheziţiilor corporale, asupra lui N.L. GHINEA, de 46 de ani, fără antecedente penale, s-a găsit un pistol marca „Walther", cal. 10x22T, încărcat cu şapte cartuşe prevăzute cu bile din cauciuc", ne-a informat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Bărbatul înarmat a declarat că a încercat să aplaneze un conflict dintre fiul său şi un vecin şi că deţine permis de port armă în mod legal.

„În cauză au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, dosarul fiind predat lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie a mun. Galaţi, împreună cu pistolul şi cu permisul de port armă, pentru continuarea cercetărilor" a mai precizat căpitanul Costin Barbu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite