O pensionară din Galaţi a furat un telefon mobil „de fiţe” şi s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au constatat cu surprindere că "hoţul" pe care îl căutau este de fapt o bătrânică. Chiar dacă este săracă, pentru că n-a ezitat să subtilizeze telefonul unei vânzătoare, vârstnica va răspunde în faţa legii.

Ca urmare a plângerii păgubaşei, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie au identificat hoaţa şi nu mică le-a fost mirarea când au constatat că aceasta este Cristina A., o pensionară în vârstă de 65 ani, din Galaţi.

Profitând de neatenţia unei vânzătoare care era întoarsă cu spatele, bătrânica i-a luat telefonul mobil de pe tejghea şi cât ai clipi i-a dat drumul într-o sacoşă.

La câteva minute după plecarea vârstnicei, vânzătoarea a constatat că nu mai are telefonul performant , în valoare de 1.000 lei, şi a alergat la secţia de poliţie unde a cerut ajutor pentru prinderea hoţului.

„Telefonul a fost recuperat, iar pensionarei i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a precizat comisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite