Ploile abundente din ultimele zile au provocat pagube şi în judeţul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unei situaţii centralizate de Prefectură, au fost inundate 27 de curţi şi grădini, trei locuinţe şi nouă străzi. Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru evacuarea apei în toate aceste cazuri

Astfel după cum ne-a informat directorul Cancelariei Prefecturii, în municipiul Galaţi au fost inundate 19 curţi şi grădini, o locuinţă şi o stradă (în cartierul Barboşi).

În municipiul Tecuci au fost inundate 12 curţi şi grădini, două locuinţe şi opt străzi; o curte în comuna Smârdan şi o alta în localitatea Lieşti.

De asemenea, a fost inundat subsolul clădirii Punctului de Control Trecere Frontieră Giurgiuleşti.

În toate aceste cazuri, echipele Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au intervenit prompt pentru evacuarea apei.

În ceea ce priveşte situaţia hidrologică, deocamdată, pe nici un curs de apă din judeţul Galaţi nu s-a atins cota de atenţie.

Cea mai mare variaţie a nivelului în ultimele 24 de ore s-a înregistrat pe Siret, la Lungoci: + 206 cm. Nivelul în zona judeţului Galaţi, la ora 6.00, era de 388 cm, cota de atenţie fiind 600 cm.

Prutul avea un nivel de 238 cm (CA 440 cm), iar fluviul Dunărea 410 cm (CA 560 cm).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite