Laura Marin a preluat în mod oficial conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost inspector şcolar pentru disciplina Matematică, între anii 2001-2008 şi apoi inspector general adjunct până în 2009, afirmă că are ca prioritate buna organizare a examenelor naţionale din această vară.

Noul inspector şcolar general, profesorul Laura Marin, are experienţa necesară pentru a îndeplini această funcţie. Între anii 2001 - 2008 a fost inspector şcolar pentru disciplina matematică şi, ulterior, timp de un an, inspector general adjunct.

Actualul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi este absolvent al Universităţii Bucureşti, specializarea Matematică. Are un master în Management educaţional şi este membru al Corpului Naţional de Experţi în Educaţie.

Noul inspector şcolar afirmă că principalul său obiectiv îl reprezintă în acest moment organizarea în condiţii cât mai bune a examenelor naţionale din această vară.

„În acest scop vom avea mult de muncit şi consider că este foarte importantă stabilitatea motiv pentru care nu intenţionez să înlocuiesc din funcţii directorii instituţiilor de învăţământ", a afirmat inspectorul general Laura Marin.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite