Un adolescent s-a înecat în apropiere de vărsarea Siretului în Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul de negăsit al adolescentului a fost luat de curentul apei, foarte puternic în acea zonă, la confluenţa Siretului cu Dunărea
Trupul de negăsit al adolescentului a fost luat de curentul apei, foarte puternic în acea zonă, la confluenţa Siretului cu Dunărea

Trupul acestuia este căutat de pompieri care au adus la faţa locului o barcă pneumatică. Pe mal, aşteaptă, pregătit să intervină, un echipaj SMURD cu toate că este puţin probabil ca adolescentul să mai fie în viaţă.

O persoană, care făcea plajă pe malul Dunării, a observat, în jurul orei 14.20, că tânărul s-a scufundat şi n-a mai apărut la suprafaţă nici după două- trei minute aşa că a telefonat la numărul de urgenţă 112.

Alte două persoane de pe plajă au intrat în apă şi au început să-l caute.

În câteva minute, la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care însă nu a putut interveni întrucât adolescentul înecat nu era de găsit.

După un timp, au sosit şi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă care au adus, cu un camion, o barcă pneumatică şi au început la rândul lor căutările.

„Chiar dacă victima ar fi găsită în cele din urmă, şansele de a o resuscita sunt practic nule deoarece după patru minute petrecute sub apă, moare", ne-a declarat dr Angel Trifan, medicul coordonator UPU-SMURD

La ora 15.30 căutările adolescentului înecat continuau. Având în vedere că n-a lăsat pe mal haine se presupune că ar locui în apropiere.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite