„Las Fierbinţi” de Galaţi. După o adunare electorală, fiul candidatei a împuşcat o simpatizantă care furase telefonul mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia, care susţine că mobilul este al său, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi este cercetată de poliţişti pentru furt şi pentru lovire şi alte violente. La rândul său, tânărul pistolar trebuie să dea socoteală în faţa oamenilor legii.

Totul a început la o adunare electorală, cu un discurscurs al unei doamne consilier local, care candidează pentru un nou mandat în comuna Vârlezi.

În prezenţa unui public numeros, amator de mici, înainte de a urca pe scenă, consiliera V.A. i-a încredinţat telefonul mobil şi un aparat de fotografiat unei vecine, cu misiunea de a imortaliza momentul festiv în care cuvântează.

Ca să poată face poze, vecina a pus telefonul pe o bancă. La sfârşit, candidata a coborât de pe scenă şi şi-a cerut înapoi obiectele numai că vecina încurcată nu i-a putut returna şi telefonul care dispăruse de pe bancă în timpul şedinţei foto.

Pentru a da de urma mobilului, candidata şi-a format propriul număr, sunând de pe un alt telefon şi, surpriză, i-a răspuns o consăteancă, Mariana P.. Acuzată că a furat telefonul, aceasta a răspuns înţepată că nu este adevărat şi apoi a pus capăt convorbirii.

Înfuriată, păgubaşa a plecat spre gospodăria celei care se autoîmproprietărise cu telefonul ei şi, ajunsă în faţa porţii, a strigat-o.

„Mariana P. a ieşit din casă cu telefonul în mână, dar, în drum spre poartă, l-a aruncat într-o grădină. În acel poment, păgubita a intrat în curte şi s-a produs o altercaţie. Ajunsă acasă, V.A. a povestit scena şi faptul că a fost agresată, motiv pentru care, fiul acesteia, L.A., în vârstă de 27 de ani, s-a dus acasă la Mariana P. şi a tras cu un pistol cu bile de cauciuc rănind-o uşor la un picior. Tânărul, deţinător legal al pistolului, este cercetat pentru uz nejustificat de armă neletală şi i-a fost retras permisul de portarmă, iar victima, Mariana P., pentru, furt şi lovire sau alte violenţe", ne-a informat comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite