VIDEO Peste două kilograme de haşiş au fost confiscate de poliţiştii gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politiştii de la BCCO au confiscat 19 calupuri de haşiş
Politiştii de la BCCO au confiscat 19 calupuri de haşiş

Vineri dimineaţă, percheziţionând locuinţa unui traficant de droguri, din municipiul Galaţi, aceştia au găsit sub o canapea "marfa" care valorează cel puţin 35.000 de euro.

Poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, coordonaţi de procurori din cadrul DIICOT Galaţi, au făcut, vineri dimineaţă, două descinderi la locuinţele unor persoane suspectate că se ocupă cu traficul de droguri de mare risc.

„În urma percheziţiilor, la una dintre locuinţe, a fost descoperită cantitatea de 2,4 kilograme haşiş sub forma a 19 bucăţi de substanţă vegetală solidă, de culoare maronie, învelite în folie din aluminiu. Substanţa suspectă de a fi rezină de canabis (haşiş) a fost trimisă la un laborator specializat din Constanţa pentru a fi expertizată", a declarat comisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Rezina (răşina) de canabis sau haşişul este considerat „drogul săracilor".

„Traficanţii vând gramul de haşiş, în funcţie de concentraţia şi calitatea acestuia, cu sume cuprinse între 50 şi 100 de lei. Cele 19 bucăţi confiscate astăzi, în greutate totală de 2,4 kilograme, după culoare şi aspect par a fi de cea mai bună calitate. Fumătorii de haşiş sunt în general tineri cu o condiţie materială ceva mai modestă, care nu-şi permit droguri scumpe", ne-a precizat comisar-şef Cornel Mototolea, şeful BCCO Galaţi.

Ţinând cont de preţul gramului de haşiş, un calcul simplu arată că cele 2,4 kilograme de canabis valorează între 35.000 de euro şi 55.000 de euro

Patru persoane (A.R. de 28 ani, B.C.M. de 19 ani, O.C. de 25 ani şi G.I de 54 ani) au fost reţinute şi sunt audiate de poliţiştii de la BCCO şi procurorii DIICOT Galaţi.

VEZI AICI FILMUL PERCHEZIŢIEI:

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite