Conceptul “GFC- fast food pentru o zi”, în premieră, pe Terasa Blue Sun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul manifestării
Afişul manifestării

Joi 20 septembrie, vă veţi putea delecta cu preparate de tip fast-food la un show culinar în stil american. Aveţi această posibilitate chiar şi la birou în cazul în care vă lipseşte răgazul necesar pentru a vă destinde pe Terasa Blue Sun

Ideea magazinelor cu funcţionare temporară (chiar şi o zi) a venit din industria modei, brandurile incercand astfel să speculeze dorinţa fanelor de nu pierde ocazia unui shopping reusit.

Ulterior conceptul a cuprins si industria culinară, multe restaurante celebre propunând gurmanzilor locaţii inedite unde, pentru o zi sau o seară, să savureze preparate cu un anumit specific.

Iată că Dunarea SA aduce acest concept şi în orasul nostru. Pentru că fast-food-ul reprezintă un mijloc facil de alimentaţie pentru oamenii dinamici, joi, 20 septembrie, incepand cu ora 11:00, Terasa Blue Sun pregateste pentru clientii de toate varstele un show culinar în stil american.

Dacă pană acum credeam că fast food- ul presupune produse ce conţin conservanţi, aditivi şi amelioratori alimentari, joi ne vom încânta papilele gustative cu preparate gustoase şi sănătoase.

Datorită conceptului GFC- fast food pentru o zi, prospetimea produselor, realizate chiar in ziua livrării, este garantată.

Clientii dornici să se delecteze cu aceste preparate cu influenţe din bucataria traditională americană pot comanda la birou, pentru joi, folosind site-ul www.hotelgalaticentrum.ro.

Seara, de la ora 18,30, pe Terasa Blue Sun va avea loc un concert pop- rock cu Victor Udres, solistul trupei Over.
(P)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite