VIDEO Acţiune poliţienească de amploare împotriva unei grupări de infractori periculoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 11 membri ai acesteia sunt suspectaţi de comiterea mai multor tâlhării şi furturi. Pe numele lor au fost emise mandate de aducere.

„La această oră, pe raza judeţului Galaţi, sunt în derulare 11 percheziţii domiciliare, poliţiştii vizând destructurarea unei grupări infracţionale ai cărei membri sunt suspecţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă şi a mai multor furturi" , ne-a informat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvâant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Pe numele celor 11 suspecţi au fost emise mandate de aducere la audieri în vederea stabilirii activităţii lor infracţionale.

UPDATE : În urma percheziţiilor domiciliare, cele 11 persoane au fost aduse la sediul poliţiei pentru cercetări.

„Cu ocazia audierilor, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, coordonaţi de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au stabilit că, de la începutul anului 2011 şi până în prezent, cei 11 suspecţi ar fi comis mai multor infracţiuni de loviri sau alte violenţe, ameninţare, furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, tâlhării, încăierare şi tentativă la omor", informează comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi .

Potrivit aceleiaşi surse, în luna mai 2012, membrii grupării, în timp ce se aflau într-un bar din comuna gălăţeană Smârdan s-au încăierat. Ulterior, patru persoane au fost înjunghiate, uneia dintre acestea punându-i-se viaţa în primejdie.

„În urma efectuării percheziţiilor, de la locuinţele suspecţilor a fost ridicat un adevărat arsenal constând în săbii, baionete, o puşcă cu aer comprimat deţinută ilegal şi bâte. De asemenea poliţiştii au mai descoperit în locuinţa unui suspect mai multe cabluri cu inserţie de cupru şi aluminiu, furate", a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Crcetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a grupării sunt în curs şi urmează ca procurorii să decidă dacă este necesară arestarea preventivă a celor 11 persoane.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite