Mircea Toader nu mai este preşedintele PDL Galaţi. Deputatul a fost înlocuit cu fostul secretar de stat Mihai Capră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Toader (stânga) a fost înlocuit cu Mihai Capră
Mircea Toader (stânga) a fost înlocuit cu Mihai Capră

Noul preşedinte interimar al PDL Galaţi afirmă că decizia Biroului Permanent Naţional nu trebuie considerată ca o sancţionare predecesorului său care a primit însărcinarea de a se concentra pe activitatea de lider al deputaţilor PDL

Deputatul gălăţean Mircea Toader, care s-a aflat în fruntea organizaţiei judeţene PDL încă din iunie 2.000, a fost demis din funcţia de preşedinte al acesteia, conducerea filialei locale a partidului fiind încredinţată, marţi dimineaţă, lui Mihai Capră, fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor.

„Astăzi, Biroul Permanent Naţional al partidului a luat această decizie de numire a mea ca preşedinte interimar al PDL Galaţi. Este urmarea unei analize a rezultatelor filialei la alegerile locale, însă nu trebuie privită ca o sancţiune la adresa domnului Toader, care a fost rugat să se concentreze mai mult pe misiunea sa de lider al deputaţilor PDL" a declarat Mihai Capră.

Noul preşedinte al filialei judeţene a Partidului Social Democrat afirmă că, deşi nu a apucat încă să-şi facă un plan de acţiune, are în vedere îmbunătăţirea rezultatelor organizaţiei din Galaţi la alegerile parlamentare.

„Vom face o analiză pentru a vedea pe cine ne putem baza şi mă gândesc să atrag şi oameni de valoare, care nu s-au implicat politic până acum. De asemenea, mă voi bizui pe oamenii care au fost aleşi la locale şi au făcut dovada că sunt apreciaţi de cetăţeni. Din păcate însă, până la alegeri a rămas foarte puţin timp, prea puţin pentru a putea face tot ceea ce consider că ar fi necesar", a mai spus fostul secretar de stat.

Mihai Capră a re 60 de ani, a absolvit Institutul Politehnic din Bucureşti şi Institutul Naţional de Administraţie.

Ca membru PNL a fost numit prefect al judeţului Galaţi, funcţie pe care a ocupat-o între anii 2005 şi 2008. Ulterior, s-a înscris în PDL, partid care i-a încredinţat funcţia de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor. În această postură, s-a ocupat de relaţia ministerului cu cu prefecturile şi inspectoratele pentru situaţii de urgenţă, în perioada 2009 - 2012.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite