Fiul unui fost consilier judeţean gălăţean a fost arestat preventiv fiind cercetat pentru crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii caută probe în vila bărbatului arestat
Criminaliştii caută probe în vila bărbatului arestat

O tânără a fost găsită moartă acasă la concubinul său, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, dependent de etnobotanice. Femeia prezenta multiple semne de violenţă. La sosirea ambulanţei, cadavrul era deja rigidizat.

Duminică după-amiază, în jurul orei 13.30, un bărbat a anunţat la 112 că o tânără nu mai dă semne de viaţă.

Cel care a telefonat era Mircea Cadar, tatăl lui Dan Cadar, bărbatul în vârstă de 38 de ani suspectat de procurori că ar fi omorât-o pe concubina sa Carla Maria Drăgoi.

Cu câteva minute înainte, speriat că tânăra nu mai mişcă, Dan Cadar i-a telefont tatălui său şi l-a rugat să-i vină în ajutor.

„La sosirea echipajului ambulanţei, medicul a constatat decesul unei fete în vârstă de 18 ani, care prezenta multiple leziuni produse prin lovire, precum şi cu un obiect tăios. Cadavrul era deja rigidizat ceea ce înseamnă că, de la momentul decesului, trecuseră mai multe ore. Cazul a fost preluat de poliţiştii", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi

La scurt timp, la vila de pe strada Revoluţiei în care s-a produs tragedia, au descins poliţiştii criminalişti însoţiţi de procurorul Alfredo Simionescu.

Magistratul ne-a declarat că bărbatul a recunoscut faptul că, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, s-a certat cu concubina sa, în vârstă de 18 ani, pe care a bătut-o.

„Tânăra prezenta multiple lezuni. A fost lovită cu un corp contondent, probabil o bară metalică. L-am audiat pe bărbatul cu care aceasta şi-a petrecut noaptea şi el ne-a declarat că s-au certat şi a împins-o pe scări", ne-a declarat procurorul Alfredo Simionescu.

Dan Cadar a fost reţinut 24 de ore în arestul IPJ Galaţi, iar luni, la solicitarea procurorilor, pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ştefan Căpătan, seful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Galaţi a confirmat faptul că indiciile de la locul grozăviei şi urmele de pe corpul victimei conduc la concluzia că tânăra a avut parte de o moarte violentă.

„La parterul locuinţei s-au găsit mai multe haine cu urme de sânge. Încă nu se cunoaşte mobilul faptei", a declarat Ştefan Căpătan.

În urma autopsierii cadavrului tinerei, medicii legişti au descoperit mai multe leziuni interne şi plăgi, care au provocat moartea prin şoc hemoragic.

Înainte de a intra la audieri, tatăl tânărului suspectat de crimă a declarat presei că fiul său era dependent de etnobotanice şi că, din acest motiv, de peste un an, nu mai erau în relaţii apropiate.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite