Captură record! Poliţiştii au găsit acasă la un gălăţean 35 de kilograme de icre în valoare de 7000 de euro VEZI FILMUL PERCHEZIŢIEI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au găsit acasă la gălăţeanul percheziţionat aproape 35 de kilograme de icre
Poliţiştii au găsit acasă la gălăţeanul percheziţionat aproape 35 de kilograme de icre

„Marfa", în valoare de peste 7.000 de euro, nu avea documente de provenienţă şi cel mai probabil era destinată comercializării „la negru", motiv pentru care a fost confiscată de poliţişti şi predată Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi

O echipă operativă de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului.Poliţiei Judeţului Galaţi a descins, astăzi dimineaţă, acasă la Ştefan B., în vârstă de 43 de ani. Poliţiştii au constatat că informaţia conform căreia gălăţeanul se ocupa ilegal cu comercializarea de icre şi alte produse din peşte s-a confirmat, iar „cantitatea" şi diversitatea dovezilor descoperite în cursul percheziţiei le-a depăşit toate aşteptările.

„ Ştefan B., din Galaţi, deţinea ilegal la domiciliu 4,6 kilograme icre (negre) de sturioni, 3,7 kilograme icre (roşii) de somon, 6,5 kilograme icre de caras, 9,7 kilograme icre de crap şi 9,9 kilograme icre de ştiucă" , a precizat comisar Cristina Stoian, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Icrele, care valorează peste 7.000 de euro, au fost confiscate şi predate Direcţiei Sanitar Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere, fără documente legale, de icre şi produse din peşte.

Este de remarcat faptul că, deşi a trecut Sărbătoarea Floriilor, iar cumpărăturile pentru masa de Paşti sunt în toi, stocul de icre de care încă mai dispunea gălăţeanul „călcat" de poliţişti era demnă de raionul de pescărie al unui supermarket.

VEZI AICI FILMUL PERCHEZIŢIEI

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite