Trei tineri gălăţeni sunt cercetaţi penal pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT Galaţi au emis mandate de reţinere pe numele lor după ce i-au prins încercând să valorifice mai mult de jumătate de kilogram de răşină de canabis.

Poliţiştii gălăţeni din cadrul Birorului de Combatere a Criminalităţii Organizate eim i-au surprins în flagrant pe Marius Giuşcă, Cristian Dumitran şi Bogdan Lungeanu încercând să vândă 602,5 grame de cannabis.

Din primele cercetări a rezultat că inculpatul Marius Marian Giuşcă a fost în Olanda, în luna iulie şi a cumpărat un kilogram de rezină (răşină) de cannabis, cu scopul revânzării acesteia în România. Giuşcă a introdus drogul în ţară şi apoi a încercat să-l valorifice cu ajutorul lui Cristian Dumitran, din Isaccea, localitate din care sunt originari amândoi.

Pentru a putea găsi şi mai mulţi clienţi, l-au cooptat în „afacere" şi pe Bogdan Lungeanu, barman la Cafe Milanesse din Galaţi căruia Giuşcă i-a livrat mai multe ori diferite cantităţi de canabis.

Procurorii DIICOT Galaţi le-au întocmit dosare de cercetare penală celor trei tineri şi au solicitat judecătorilor să dispună arestarea lor preventivă a

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite