Biletele de tren, cumpărate pe internet, vor fi cu 40% mai ieftine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta CFR Călători este valabilă doar pentru deţinătorii cardurilor „TrenPlus", carduri care pot fi procurate pe bază de cerere scrisă, de la toate agenţiile şi staţiile CFR.

Conducerea C.F.R. Călători informează că începând cu data de 30 iulie 2012, beneficiarii Cardului TrenPlus vor putea cumpăra online bilete de tren, cu reducere de 25%, la care se pot cumula şi reducerile acordate prin serviciul de cumpărare bilete CFR Online (până la 15%).

Începând din luna mai Cardul TrenPlus poate fi procurat de la staţiile sau agenţiile de voiaj CFR, la preţul de 80 lei, în baza unei cereri scrise şi are o perioadă de valabilitate de un an. Cardul este nominal şi netransmisibil şi permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii.

„Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tipărită, identificarea având loc pe baza unui act de identitate şi a ID-ului de bilet", a precizat ing. Costin Ştefan, directorul Centrului Comercial CFR Călători Galaţi.

Termenul minim de cumpărare al biletelor CFR online este de 24 ore. Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterCity - IC, InterRegio -IR, Regio Expres - RE) în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 - 5 persoane sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 - 30 zile.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite