Atracţie irezistibilă pentru adevăraţii băutori de bere: Summer Beerfest, la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această vară, la tersa Blue Sun- Hotel Galaţi Centrum şi terasa Rapsodia- Hotel Danube Stars (fost Hotel Dunărea) , zilnic vă veţi putea delecta cu câte o altă marcă de bere, la preţ promoţional, oferta fiind însoţită de preparate de grătar

În urmă cu două săptămâni, pe terasa restaurantului Blue Sun, din incinta Hotelui Galaţi Centrum, a avut loc un eveniment culinar care a reunit două bucătării înrudite. Tema Route 66 a inclus pe lista meniu o serie de preparate texane şi mexicane. Marele duel culinar propus de organizatori, între Buffalo Wings (aripioare de pui la grătar) şi Spare Ribs (coate de porc la grătar), a fost câştigat de aripioare.

După acest succes (care confirmă apetenţa românilor pentru preparatele la grătar, fie ele americane sau româneşti), propunerea amfitrionilor de la Dunărea SA pentru această vară este un concept în premieră pentru piaţa locală.

Summer Beerfest se va desfăşura, pe tot parcursul verii, în două locaţii: terasa Blue Sun- Hotel Galaţi Centrum şi terasa Rapsodia- Hotel Danube Stars (fost Hotel Dunărea).

Practic, în fiecare zi a săptămânii, se propune o altă marcă de bere, la preţ promoţional, oferta fiind însoţită de preparate de grătar care deja sunt pe gustul consumatorilor.

Lansarea acestui carusel al berilor de tot felul va avea loc joi, 24 mai, începând cu ora 20, pe terasa Blue Sun.

Atmosfera muzicală va fi asigurată de invitatul special Florin Chiriac- Hippie. Pentru rezervări accesaţi www.hotelgalaticentrum.ro   (P)

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite