Poliţiştii au identificat doi dintre „băieţii de cartier” care au bătut un medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din timpul agresiunii înregistrată de camerele de supraveghere
Scenă din timpul agresiunii înregistrată de camerele de supraveghere

Audiaţi, aceştia şi-au recunoscut fapta dar pretind că, atrăgându-le atenţia că în spital fumatul este interzis, medicul i-ar fi provocat şi de aceea au devenit agresivi.

„În seara zilei de 31.03.2012, la ora 20.07, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată, prin intermediul Dispeceratului 112, de către Gabriel P., în vârstă de 33 ani, medic stomatolog în cadrul Spitalului de Urgenţă, cu privire la faptul că, în urma unei altecaţii verbale, a fost lovit cu pumnii în zona feţei de mai multe persoane necunoscute. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi Secţia 3 au audiat partea vătămată şi persoanele martore la incident. De asemenea, poliţiştii au ridicat şi înregistrările efectuate de camerele de supraveghere din UPU, fotografii cu suspecţii fiind distribuite la secţiile de poliţie de pe raza municipiului Galaţi. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat pe doi dintre suspecţi, respectiv Zamfir A (28 ani) şi Gicu D (33) ani, ambii din Galaţi", a precizat comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Conform aceleiaşi surse, cei doi agresori şi-au recunoscut fapta, dar pretind că, atrâgându-le atenţia că nu au voie să fumeze în spital, medicul pe care l-au bătut i-ar fi provocat.

„Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", ne-a mai informat cms. Cristina Tatulici.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite