A murit călcat de tren ca să salveze viaţa unei capre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Văzând că, în timp ce păştea, animalul ajunsese pe linia ferată, n-a ezitat să se arunce în faţa locomotivei ca să-l scape. La sosirea echipajului SMURD ciobanul era mort.

Un bărbat din Galaţi, în vârstă de 56 de ani, care îşi păzea oile şi caprele aflate la păscut în apropierea căii ferate Galaţi- Bârlad (în zona lacului Brateş), a fost accidentat mortal de locomotiva unui tren. Accidentul s-a produs miercuri seară în jurul orei 17.00.

Un martor al tragediei a declarat că ciobanul a observat târziu că una dintre capre era chiar pe linia de cale ferată în timp ce se apropia un tren şi a alergat să o gonească.

Fiind la o distanţă de câteva zeci de metri, până a ajuns lângă capră, pe care a apucat s-o împingă, au trecut câteva secunde în care trenul s-a apropiat periculos de mult. Ciobanul n-a mai apucat să se ferească din calea locomotivei.

„S-a ajuns cu dificultate la locul accidentului din cauza noroiului format în urma ploilor abundente şi a terenului accidentat. Victima era în stop cardio-respirator şi suferise multiple traumatisme deosebit de grave, cranian, toracoabdominal, fracturi ale membrelor. Este posibil ca în urma impactului cu locomotiva să fi decedat pe loc. S-au făcut manevre de resuscitare, dar, din păcate fără rezultat", ne-a informat dr Angel Trifan, medicul coordonator UPU-SMURD Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite