Accident rutier provocat de o beizadea cu Lexus: O femeie a murit, iar doi tineri se află în stare gravă la Spitalul de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerul din dreapta şoferului de taxi a fost transportat la spital în comă profundă
Pasagerul din dreapta şoferului de taxi a fost transportat la spital în comă profundă

O limuzină Lexus a tamponat un taxi. Şoferul acestuia şi pasagerul de dreapta au fost răniţi fiind eliberaţi dintre fiarele contorsionate de către echipajul de la Descarcerare. Mama pasagerului, aflată pe bancheta din spate, a fost proiectată prin parbriz şi a murit pe loc.

Un accident rutier grav s-a produs duminică noaptea, la intersecţia străzilor Tecuci şi Movilei. O limuzină de lux marca Lexus a tamponat violent un taxi. Drept urmare, o femeie, în vârstă de 54 de ani, pasageră pe bancheta din spate a taxiului, a fost proiectată prin parbrizul maşinii şi a căzut pe asfalt pierzându-şi viaţa.

Fiul său şi şoferul taximetrului, grav răniţi, au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale autoturismului, care în urma tamponării, a ricoşat şi s-a izbit de un stâlp de iluminat.

La faţa locului, au ajuns echipaje de la Ambulanţă, SMURD, Descarcerare şi Poliţie.

„Colegii mei de la Descarcerare au fost nevoiţi să decupeze o parte din caroserie pentru a putea elibera două dintre victimele accidentului, respectiv şoferul şi pasagerul din dreapta lui", ne-a declarat cpt. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
La sosirea echipajelor de la SMURD şi Ambulanţă, femeia în vârstă de 54 de ani era moartă.
„Şoferul taxiului, în vârstă de 27 de ani, a suferit un politraumatism. A fost stabilizat în UPU şi apoi internat la Neurochirurgie. Un alt tânăr, de 22 de ani, aflat lângă el, a fost transportat în comă la spital şi se află internat în Reanimare", a informat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri, accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 19 ani, care conducea o limuzină de lux marca Lexus.

„Victor A. (19 ani), din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Morilor, ajungând la intersecţia cu strada Tecuci, n-a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar de către Lucian T. (27 ani), şi a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l într-un stâlp de iluminat public", a declarat comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţe al Judeţului Galaţi.

În urma verificării cu aparatul etilotest, poliţiştii de la Rutieră au constatat că Victor A. nu consumase băuturi alcoolice.

La scurt timp după producerea accidentului, mai mulţi şoferi de taxi au venit la faţa locului şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor pentru ca aceştia să nu-l agreseze.

De pe patul de spital, şoferul taxi-ului afirmă că nu-şi aminteşte nimic din cele întâmplate.

Fiul femeii decedate a ieşit din starea de comă, luni, în jurul orei 14.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite