Accident de muncă la Electrocentrale SA Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţeava grea, pe care un muncitor o tăia cu aparatul de sudură, a căzut peste el. În cădere, bucata grea de metal a răsturnat şi schela pe care se afla bărbatul.

Un muncitor angajat al SC Euman SRL, firmă care are contractate lucrări cu SC Electrocentrale SA Galaţi, s-a accidentat grav joi dimineaţă.

„Ion Tofan, sudor, în vârstă de 43 de de ani primise sarcina să taie nişte elemente de instalaţie, la Electrocentrale SA Galaţi. Muncitorul se afla la cota minus cinci în momentul în care o ţeavă pe care o tăiase cu aparatul de sudură s-a desprins şi l-a lovit în zona abdomenului. Victima accidentului a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Clinic de Urgenţă. A fost demarată o anchetă pentru stabilirea cauzelor accidentului de muncă şi a persoanelor responsabile pentru producerea acestuia", ne-a informat Ionel Petrea, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi.

Din alte surse neoficiale am mai aflat şi că schela pe care se afla muncitorul s-a prăbuşit astfel că acesta a suferit şi un politraumatism prin cădere de la înălţime.

Starea bărbatului accidentat era gravă la momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.

„A fost adusă victima unui accident de muncă. În acest moment starea lui este destul de gravă, are tensiunea şapte şi este investigat cu Computerul Tomograf", a precizat dr Angel Trifan, medicul coordonator UPU-SMURD.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite