O maşină condusă de un şofer beat a luat foc după ce a tamponat un semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a luat foc după impactul cu stâlpul de susţinere a semaforului
Maşina a luat foc după impactul cu stâlpul de susţinere a semaforului

Conducătorul auto, care nu a reuşit să controleze traiectoria autoturismului, a recunoscut că băuse vin şi coniac. De altfel, nici nu avea rost să tăgăduiască având în vedere valoarea alcoolemiei testate.

Gălăţenii care se răcoreau aseară în jurul Păpădiei, precum şi trecătorii prin zona intersecţiei din faţa Tribunalului, au fost martorii unui accident spectaculos care însă nu s-a soldat cu consecinţe dramatice.

În jurul orei 18.05, un şofer în vârstă de 43 de ani, care conducea un autoturism Opel Astra, pe strada Brăilei, dispre Centru, ajuns în dreptul Casei de Cultură a Sindicatelor, a încercat să vireze la dreapta pe bulevardul George Coşbuc. N-a reuşit să se înscrie pe breteaua de legătură dintre cele două rtere rutiere şi ca urmare a virajului incomplet, a tampont frontal un stâlp din intersecţie pe care este fixat un semafor.

Maşina, „şifonată" binişor, a luat foc şi, în câteva secunde, din compartimentul motorului a început să iasă fum.

Până la sosirea pompierilor, câţiva taximetrişti care staţionau în apropiere, au smuls un coş de gunoi cu care au aruncat pe maşina incendiată apă cărată din bazinul fântânii arteziene.

„Ca urmare a deschiderii airbag-urilor, şoferul a fost uşor rănit la o mână şi acuza dureri în zona abdominală, probabil din cauza compresiunii centurii de siguranţă. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii", ne-a declarat dr Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD .

La sosirea unui echipaj al Poliţiei Rutiere conducătorul auto a fost testat cu alcoolscopul care a indicat 0.98 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ai aflat ceva interesant, ai fotografiat sau filmat? Dă-ne de ştire pe galati@adevarul.ro

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite