Conducând fără permis a accidentat o fetiţă şi a abandonat-o rănită în mijlocul drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martorii din sat au ajutat la identificarea autorului accidentului
Martorii din sat au ajutat la identificarea autorului accidentului

Şoferului de ocazie i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului. Dacă familia fetiţei va depune plângere ar putea fi cercetat şi pentru vătămare corporală din culpă.

Marius S., în vârstă de 33 de ani, din satul gălăţean Tălpigi, comuna Ghidigeni a avut chef de o plimbare la volan chiar dacă nu are permis de conducere şi în timp ce străbătea uliţele satului a accidentat o fetiţă în vârstă de 12 ani.

Speriat de fapta comisă şi conştient că va plăti scump pentru ea a fugit de la locul accidentului punând pentru a doua oară în pericol viaţa victimei sale care trebuia transportată la cel mai apropiat spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

"După producerea accidentului, conducătorul auto a fugit de la locul faptei, dar a fost identificat de poliţişti la scurt timp. Efectuându-se verificări în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule", ne-a declarat comisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tânărul este cercetat pentru conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului, iar dacă familia victimei va face plângere, va răspunde şi pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite