O gălăţeancă, participantă la concursul „Românii au talent“, s-a aruncat în gol de la etajul opt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Spânu a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa mult prea devreme! La cei 42 de ani, femeia n-a mai suport greutăţile vieţii şi într-un moment de disperare a ales să moară.

Diana Spânu lucra ca profesoară de muzică, însă câştiga prea puţini bani pentru a se putea întreţine. În plus, se pare că nici relaţia sa cu iubitul ei, lector la Conservator, nu mai era cum şi-ar fi dorit.

Diana a lăsat să se înţeleagă de mai multe ori că-şi va pune capăt zilelor, dar nimeni nu a crezut-o cu toate că în mod evident era deprimată. Profesoara de muzică din Galaţi a încetat din viaţă la Bucureşti, în data de 17 mai 2012.

A participat, anul trecut la „Românii au talent". Ultimii ani din viaţă au fost pentru ea un adevărat calvar: cu o suită de nereuşite cărora în ultimul timp li se adăugase şi nefericirea alături de persoana iubită.

Diana Spânu lucra la un nou album muzical, însă din păcate acesta nu a fost suficient pentru a-i da sentimentul că viaţa ei are un sens, cel puţin în plan artistic.

Iată cum îşi prezintă biografia (la persoana a treia) Diana Spânu pe site-ul ei, www.dianaspanu.ro:

„S-a nascut in Galati intr-o familie modesta, a venit pe lume cantand intr-o sambata la 12:30 ziua.
La 9 ani va invata sa cante la chitara clasica cu profesorul de muzica Vasile Coltea.
Prima aparitie in public a fost la varsta de 14 ani , dupa ce a cantat in baie la greu.
Studiaza muzica usoara cu profesorul Titel Popovici din Iasi, in acest oras va obtine premiul I in 1987 la concursul de muzica usoara "Flori de tei" . Urmeaza numeroase premii:
- Premiul II Corabia de Aur 1989.
La varsta de 19 ani este angajata la Teatrul Nae Leonard din Galati. Aici il intalneste pe capitanul Mihai Tonu acest OM o ajuta sa-si invinga timiditatea si neincrederea, ii da curaj sa lupte si sa invinga. Alaturi de el invata sa interpreteze si sa-si formeze o tehnica vocala, profesor, dirijor, inventator, sportiv de performanta - este vorba despre motonautism, barci cu motor, si nu in ultimul rand compozitor.
Pentru Diana urmeaza alte premii:
1990 - Premiul I la Festivalul Mihaela Runceanu, Bucuresti
1991 - Premiul Revistei Totusi IUBIREA
Premiul I si TROFEUL la Festivalul International Bucuresti 1991 si Trofeul la sectiunea de interpretare.
In toamna anului 1991 va lansa melodia "Cantecul meu de iubire" la emisiunea concurs "O melodie dintr-o suta" care se va bucura de un mare succes.
In 1993 Mihai Tonu il prezinta pe Iulian Baiasu, renumit profesor de canto clasic la Universitatea Natională de Muzică Bucureşti, de la care va invata o noua tehnica vocala. In acelasi an va paşi pentru prima data pe pamant japonez, după care a urmat Italia, in anul 1997.
In anul 2000 va fi admisa la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.
Cocheteaza cu JAZZ-ul - in anul 2003 va canta in ART JAZZ CLUB (martie-iunie), GREEN HOURS (septembrie).
In 2007 termina Universitatea Nationala de Muzica cu diploma de licenta.
In prezent este profesoara de muzica, interpreta de muzica buna, profesionista si lucreaza la un nou album care se va numi VIS".
A fost, lucra....

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite