ACCIDENT NAVAL ÎN DELTĂ Doi fraţi din Galaţi au fost răniţi după ce barca în care se aflau s-a ciocnit de un bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacul de care s-a lovit barca gălăţenilor Foto: carpati.org
Bacul de care s-a lovit barca gălăţenilor Foto: carpati.org

Coliziunea s-a produs pe braţul Sfântu Gheorghe. Cele două victime se află internate la Spitalul Judeţean din Tulcea. O echipă a Căpităniei Portului Tulcea anchetează incidentul.

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, în jurul orei 11.30, în dreptul localităţii tulcene Nufăru. Barca, cu care se deplasau trei bărbaţi, echipată cu un motor puternic, s-a ciocnit violent cu o platformă plutitoare remorcată de o şalupă şi utilizată ca bac pentru travesarea braţului Sf Gheorghe al Dunării.

Din primele informaţii, victimele accidentului sunt doi fraţi din Galaţi cu vârste de 38 şi respectiv 40 de ani. Cea de-a treia persoană aflata în barcă a scăpat nevătămată.

"Dispeceratul ISU Tulcea a fost alertat în jurul orei 11.00, prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident în dreptul localităţii Nufăru, aflată la 15 km de Tulcea. Un echipaj SMURD a intervenit şi a transportat la Spitalul Judeţean Tulcea doi răniţi, pe Ovidiu şi Cristian C. ambii din Galaţi", a declarat Daniela Rotaru, purtător de cuvânt al ISU Tulcea.

Cei doi gălăţeni sunt în stare stabilă cu toate că au suferit traumatisme destul de grave.
„Unul dintre bărbaţi a suferit un traumatism cranian şi o fractură deschisă la gamba stangă, iar celălalt are multiple plăgi la nivelul feţei. Sunt stabili amândoi, au rămas internaţi la spitalul din Tulcea", a precizat dr. Dumitru Vâlcu, directorul SJAT.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite