Primarul Marius Stan şi-a desemnat „secunzii” care-l vor ajuta să gospodărească Galaţiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Galaţi
Primăria Galaţi

Aceştia sunt Radu Cosca şi Florin Popa, care a cedat funcţia de city-manager unui fost director în Primăria Capitalei, Aurel Vlaicu şi şef de campanie electorală al noului primar.

Echipa care va conduce Primăria Galaţi pentru următorii patru ani este alcătuită din Marius Stan, în calitate de edil-şef şi de viceprimarii Florin Popa (PSD) şi Radu Cosca (PC). În locul lui Florin Popa, fost city-manager, care a devenit viceprimar, va prelua această funcţie Aurel Vlaicu.

Social-democratul Florin Popa şi conservatorul Radu Cosca au fost singurii propuşi pentru cele două funcţii de viceprimar.

Un număr de 24 de aleşi locali, a votat în favoarea lui Florin Popa şi trei au fost împotriva acestei propuneri. Radu Cosca a primit 24 de voturi „pentru" şi trei „împotrivă".

Noul city-manager are experienţa necesară ocupării acestei funcţii cheie într-o primărie întrucât a fost director în Primăria Bucureştiului, iar activitatea sa a fost apreciată de Sorin Oprescu.

Marius Stan nu l-a ales întâmplător, ci pentru eficienţa de care a dat dovadă în calitate de coordonator al echipei sale de campanie electorală.

Noul primar a anunţat că va solicita un audit la instituţia a cărei conducere a preluat-o şi că va propune Consiliului Local aprobarea unei noi organigrame pentru Primărie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite