Sprijin pentru şomerii cu vechime care nu reuşesc să se angajeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În special şomerii ceva mai vârstnici îşi găsesc greu un nou loc de muncă
În special şomerii ceva mai vârstnici îşi găsesc greu un nou loc de muncă

AJOFM a demarat un proiect în cadrul căruia oferă acestei categorii de şomeri asistenţă pentru reintegrarea pe piaţa muncii.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi a demarat derularea proiectului "FORMINTEG" destinat persoanelor aflate de multă vreme în şomaj şi care are ca obiectiv creşterea şanselor acestora de a se angaja.

Proiectul cuprinde un complex de măsuri precum: orientare şi consiliere profesională, formarea de competente adaptate cerinţelor pieţei muncii, orientare şi asistenţă în demararea unei activităţi independente, asistenţă în plasarea pe piata muncii.

Programele de formare profesionala pentru care pot opta persoanele din grupul ţintă sunt: lucrător in comerţ, brutar, patiser, coafor, manichiurist, lucrător în creşterea animalelor, lucrător în cultura plantelor, florar decorator, agent vânzări on-line, operator PC, capacităţii de ocupare a şomerilor de lungă durată din judeţul Galaţi prin formarea de competenţe profesionale specifice necesare pe piaţa muncii pentru asigurarea integrării şi reintegrării pe piaţa muncii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite