Care criză? Restaurantele din Galaţi au vândut toate locurile pentru Revelion!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucătarii vor face spectacol de Revelion
Bucătarii vor face spectacol de Revelion

Ultima zi din 2011 le va aduce profit bun proprietarilor de restaurante din Galaţi. Verificările făcute de reporterii „Adevărul" miercuri, cu puţine ore înainte de Revelion, au scos la iveală că locurile la mese s-au ocupat deja în proporţie de 99%. „Ne pare rău. Nu mai avem nimic încă din 24-25 decembrie", a fost răspunsul primit în cele mai multe cazuri.

Cârciumarii îşi freacă mâinile de bucurie, dat fiind că anul trecut gradul de ocupare a fost, în noaptea de Revelion, de doar 85%, în vreme ce anul acesta aproape toate cele 6.000 de locuri din restaurantele gălăţene au fost deja vândute. La creşterea afluxului de clienţi a contribuit, fără îndoială, şi faptul că, pe fondul crizei, organizatorii de petreceri au lăsat preţurile cu 10-15% mai jos.

Miercuri după amiază, în Galaţi am mai găsit locuri libere doar la Galtour-Dunărea, la Revelionul Seniorilor (sala Bălcescu de la hotelul Dunărea). După câte ne-a spus Andrei Popov, reprezentatatul grupului de firme amintit, mai erau nevândute doar şase locuri, la preţul de 140 de lei pentru pensionari şi de 160 de lei pentru cei care nu se încadrează la categoria „seniori".

Am mai descoperit câteva locuri libere tocmai la Tecuci, la revelionul organizat la Ballroom Andra. Cei de acolo ne-au spus, însă, că în câteva ore se vor epuiza şi acestea, chiar dacă preţul pare destul de mare: 250 de lei de persoană. Optimismul lor este alimentat de programul artistic special oferit clienţilor (este petrecerea de Revelion cea mai interesantă din tot judeţul Galaţi): Daniel Iordăchioaie, Mioara Velicu şi trupa Romantic.

CITEŞTE ŞI

REVELION 2012 Vezi la ce preţuri poţi petrece şi ce meniuri oferă de Revelion restaurantele din Galaţi FOTO

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite