Consiliul Local va dezbate menţinerea facilităţilor acordate vârstnicilor, elevilor şi studenţilor pentru transportul în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi dintre aleşii locali consideră oportună acordarea acestor facilităţi pentru serviciile oferite de Transurb şi în 2012. Hotărâtor va fi însă rezultatul votului.

Proiectul de hotărâre cu privire la aceste facilităţi va fi supus dezbaterii plenului Consiliului Local peste câteva zile.

Astfel, proiectul de hotărâre prevede ca persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, pensionarii cu venituri de cel mult 350 lei/lună, precum şi pensionarii invalizi să beneficieze în continuare de abonamente gratuite pentru un singur traseu.

În cazul elevilor şi studenţilor, precum şi al altor categorii de pensionari, se propune menţinerea posibilităţii de achiziţionare a abonamentelor cu tarife reduse cu 50 la sută, de asemenea tot numai pentru o singură linie de transport deservită de autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele SC Transurb SA Galaţi.

Sumele necesare acordării acestor facilităţi urmează a fi prevăzute în bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2012.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite