Teodor Niţă este noul director al Teatrului Muzical, numirea sa fiind salutată cu entuziasm de salariaţii acestei instituţii de cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

24 din cei 25 de consilieri locali care au participat la şedinţa de ieri a Consiliului Local au votat în favoarea acestei numiri

Începând de ieri, Teatrul Muzical „Nae Leonard" are un nou director, Teodor Niţă, solist de operă în cadrul instituţiei şi decan al Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos".

Hotărârea de numire a sa în funcţie a fost votată cu majoritate confortabilă în şedinţa de ieri a Consiliului Local , 24 dintre cei 25 de consilieri prezenţi exprimându-şi acordul.

Cu o remarcabilă modestie, noul director al Teatrului Muzical a declarat că se bucură în primul rând pentru colegii săi.

„Să dea Dumnezeu să le putem asigura oamenilor din teatru normalitatea după cre au tânjit atât de multă vreme şi asta să se răsfrângă cât mai repede asupra actului artistic", a afirmat Teodor Niţă.

La finalul votului din Consiliului Local, Adrian Dumitraşcu, liderul Sindicatului din Teatrul Muzical, ne-a declarat că i s-a luat o piatră de pe inimă.

„În numele colegilor mei, vă pot spune că suntem mai mult decât mulţumiţi de numirea ca director interimar a domnului Niţă. În sfârşit va fi linişte şi vom veni din nou cu plăcere la teatru pentru a contribui fiecare în felul său la noi proiecte artistice. Mă bucur mult!", a afirmat Dumitreascu

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite