Agricultorii gălăţeni, cunoscători ai limbii engleze, se pot angaja în Danemarca la cules de căpşuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţia pentru primele 75 de locuri de muncă, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, a altor fructe şi legume se va face luna viitoare. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Galaţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă că, în data de 15 februarie 2012, la Bucureşti se va organiza o bursă a locurilor de muncă pentru persoanele care doresc să lucreze în Danemarca, în agricultură.

Angajatori şi consilieri danezi vor veni în România pentru a intervieva candidaţii.

Sunt oferite circa 75 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, a altor fructe şi legume.

Pot aplica pentru aceste joburi gălăţenii care îndeplinesc următoarele condiţii: vârstă minimă - 18 ani, cunoştinţe de limba engleză (nivel mediu), muncă fizică grea, experienţa în munca agricolă constituie un avantaj, munca anterioara în ferme daneze constituie un avantaj, flexibilitate cu privire la schimbarea orelor de lucru in timpul contractului de muncă.

Candidatii îşi vor crea, on line, CV-ul, în limba engleză, pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera, www.seasonalwork.dk. , până cel târziu la data de 6 februarie 2012.

Completarea aplicaţiei (CV-ului) nu înseamnă obţinerea automată a unui loc de muncă, este doar o condiţie obligatorie pentru a putea fi admis la interviu !
Înştiinţarea/invitarea persoanelor selectate de către angajatorii danezi care vor participa la selectie se va face in scris de către consilierul EURES din cadrul

Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. În înştiinţare, consilierii EURES vor preciza detaliile referitoare la selectia ce va avea loc in data de 15 februarie 2012, locaţia şi programul bursei, precum şi la actele care trebuie aduse de candidat în ziua interviului.

La bursa vor participa NUMAI persoanele invitate/înştiintate.

Informatii suplimentare referitoare la descrierea ofertei le puteti gasi la adresele www.eures.anofm.ro şi la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, situat pe strada Domnească, numărul 191, Departament EURES.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite