Zeci de dascăli au fost nominalizaţi în campania "Profesorii cu care Galaţiul se mândreşte". Tu pe cine propui?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
E vremea să nominalizezi profesorul tău favorit
E vremea să nominalizezi profesorul tău favorit

Campania demarată de „Adevărul" a adunat deja aproape o sută de nominalizări pe secţiunea WEB http://galati.adevarul.ro. Lista este deschisă până pe 26 decembrie. Implică-te! Propune şi tu profesorul care merită să fie mândria oraşului!

Într-un ritm alert şi pe un ton admirabil de decent, la campania noastră "Profesorii cu care Galaţiul se mândreşte" au fost deja făcute din partea dumneavoastră, a cititorilor noştri, aproape 100 de nominalizări de dascăli în faţa cărora merită să-şi scoţi pălăria.

Au fost numiţi aici profesori de mare anvergură, de la licee de mare tradiţie, dar şi profesori mai puţin cunoscuţi, dar care sunt exemple extraordinare pentru cei pe care ei i-au învăţat carte.

Nominalizările sunt deschise până pe 26 decembrie, aşa că nu ezitaţi: scrieţi numele profesorilor cu care vă mândriţi, aici, la acest articol, sau la cel prin care anunţat deschiderea campaniei (CAMPANIE ADEVĂRUL Profesorii cu care Galaţiul se mândreşte. Scrie aici numele profesorului tău favorit!).

După 26 decembrie, împreună cu un juriu de specialitate (după o analiză bazată pe criterii clare, dar şi pe numărul de nominalizări) vom desemna cei 20 de profesori care vor intra în votul direct al cititorilor noştri.

Vă reamintim criteriile pe care trebuie să le aveţi în vedere:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept„făuritorul de olimpici?" Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.

CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!

Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite