În ajunul Crăciunului brazii frumoşi s-au vândut la preţuri incredibil de mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi dintre negustorii care fac preţurile în Piaţa Centrală din Galaţi
Doi dintre negustorii care fac preţurile în Piaţa Centrală din Galaţi

Dacă în Piaţa centrală un pom de Crăciun bogat se putea cumpăra cu 20 de lei, la hypermatket-ul Real, preţul unuia din import, ambalat, era de doar 10 lei

Gălăţenii care s-au grăbit sa-şi cumpere brad cu mai multe zile înainte de Crăciun de teamă că nu vor mai găsi sau că vor fi mai scumpi în preajma sărbătorii, s-au înşelat.

Sâmbătă, în ajunul Crăciunului, „investitorii" tuciurii care cumpăraseră angro şi cam cu japca marfa negustorilor veniţi din Vrancea, la Galaţi, cu braduţi, sperând să dea lovitura, implorau rarii trecători prin Piaţa Centrală să cumpere „la ofertă".

Pentru un brad frumos şi bogat, ţiganii cereau 30 de lei, dar dacă muşteriul se îndepărta, strigau după el: „Hai ca-l dau cu 25, na hai cu 20 că vreau să plec acasă!"

Supriza şi mai mare a fost la Hypermarket-ul Real pentru clienţii care şi-au lăsat cumpărăturile pe ultma suta de metri.

Acolo, brazii frumoşi, din import, ambalaţi într-o plasă care-i făcea uşor trasportabili, costau doar 10 lei. Iniţial preţul acestora fusese de 49,9 lei.
Ba chiar, pentru cumpărături de minimum 300 de lei, se oferea gratuit un brad.

Aşadar nu intotdeauna cine se grăbeşte are de câştigat, dimpotrivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite