Ciocnire frontală pe Şoseaua de Centură. Intrată pe contrasens, o limuzină BMW a „şifonat” un autoturism Dacia Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasagerul din dreapta şoferiţei care conducea Dacia a fost rănit cel mai grav, acesta suferind răni la faţă şi la cap. Conducătorii celor două maşini s-au ales cu traumatisme ceva mai uşoare

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc vineri 20 ianuarie a.c., în jurul orei 18.50, pe Drumul Viilor (Şoseaua de Centură) în dreptul intersecţiei cu Prelungirea Brăilei.

„Au fost implicate două autoturisme, unul marca Dacia Logan, care circula dinspre viaduct, şi celălalt, BMW, care venea din sens opus. În apropierea intersecţiei, BMW-ul a intrat pe contrasens şi a tamponat frontal Dacia. Drept urmare, şoferul Logan-ului şi pasagerul din dreapta acestuia au fost răniţi, la fel ca şi conducătorul auto aflat la volanul celuilalt autoturism", ne-a informat subinspectorul Aurelian Ropotan purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere.

S-a solicitat intervenţia echipajului SMURD.

„Cel mai grav rănit a fost pasagerul din dreapta femeii care conducea Dacia Logan. Acesta a fost proiectat în parbriz şi avea o plagă la cap, precum şi un traumatism destul de grav al feţei. Şoferiţa a suferit un traumatism cranian, iar bărbatul din BMW, o fractură la mână", a declarat dr Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD.

Medicul a mai spus că şoferul maşinii care a intrat pe contrasens repeta obsesiv faptul că a încercat o manevră de evitare din cauza şoferului unui SUV care a ingnorat culoarea roşie a semaforului.

Rămâne ca ancheta demarată de poliţişti să confirme sau nu această afirmaţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite