„Caravana de Crăciun” ajută Moşul să ajungă şi la copiii sărmani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Graţie Fundaţiei "Inimă de copil" Moş Crăciun reuşeşte să ajungă şi la copiii săraci sau foarte bolnavi
Graţie Fundaţiei "Inimă de copil" Moş Crăciun reuşeşte să ajungă şi la copiii săraci sau foarte bolnavi

Ca în fiecare an, voluntarii Fundaţiei Inimă de copil vând obiecte tradiţionale confecţionate de ei, iar cu banii astfel obţinuţi le cumpără daruri micuţilor din familii sărace

Fundaţia „Inimă de copil" a dat startul „Caravanei de Crăciun", o acţiune devenită tradiţională, prin care membrii fundaţiei strâng fondurile necesare pentru ca Moş Crăciun să ajungă şi la copiii cu care soarta a fost mai puţin darnică, din judeţul Galaţi.

Caravana va poposi în magazinele Real şi Winmarkt, în sediile Băncii Comerciale Române şi Direcţiei Finanţelor Publice.

Personalul Fundaţiei „Inimă de copil" a pregătit pentru a fi vândute felicitări realizate manual, produse de sticlărie şi globuri pictate, suporturi de lumânări, ghirlande şi coşuri decorative, toate realizate în atelierul fundaţiei.

Alături de echipa de la Inimă de Copil s-au aflat elevi voluntari de la Liceul Pedagogic „Costache Negri".

Gălăţenii sunt deja familiarizaţi cu acţiunea „Caravana de Crăciun", anul acesta manifestarea fiind la cea de-a opta ediţie.

Deja mulţi cumpărători ai lucruşoarelor confecţionate pentru a aduce bucurie au fost interesaţi să afle care este misiunea fundaţiei şi au oferit, fiecare după posibilităţile sale, câte o mică sumă de bani.

„Le mulţumim gălăţenilor care au cumpărat globurile şi felicitările realizate de voluntarii fundaţiei, precum şi celor care au făcut donaţii. Cu banii astfel strânşi, Moş Crăciun va putea ajunge şi la copiii ajutaţi de Fundaţia Inimă de copil" , a declarat Alexandra Vlăsceanu, voluntar în cadrul acestui ONG.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite