Call-Center pentru nemulţumirile „căpşunarilor” români din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpşunarii români, care lucrează în Spania, sunt adesea discriminaţi
Căpşunarii români, care lucrează în Spania, sunt adesea discriminaţi

Gălăţenii, care lucrează în Peninsula Iberică şi consideră că angajatorii lor le încalcă drepturile prevăzute de legislaţia muncii, pot sesiza abuzurile la care sunt supuşi, la numerele de telefon : 0034-91.343.33.00 şi 021-9256. Operatorii, din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, vor prelua plângerile pentru a le transmite autorităţilor spaniole.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi anunţă că, începând cu luna octombrie 2011, în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) funcţionează serviciul de call-center, aflat la dispoziţia persoanelor care doresc informaţii despre noile reglementari privind piaţa muncii din Spania, precum şi celor care lucrează în această ţară.

Serviciul funcţionează de luni până vineri, între orele 9.00-21.00 ( ora Romaniei), iar apelurile vor fi preluate de către specialişti din cadrul ANOFM.

„Sesizările, eventualele abuzuri şi/sau încălcări ale legii, semnalate operatorilor de la call-center, vor fi semnalate imediat autorităţilor spaniole, prin intermediul ataşatului pe probleme de muncă şi probleme sociale din cadrul Ambasadei României la Madrid", a precizat Carmen Hantatuc, directorul AJOFM Galaţi .

Serviciul poate fi apelat din Spania, la numărul de telefon: 0034-91.343.33.00 şi din Romania, la telefon: 021-9256.

Apelurile sunt taxate cu tarif normal pentru convorbiri naţionale din orice reţea fixă sau mobilă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite