Gălăţenii vor mai circula cu maxi-taxi cel puţin cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma reorganizării transportului în comun, Primăria Galaţi a semnat un contract pe o durată de cinci ani cu operatorii privaţi

Informaţia a fost precizată de Nicolae Marin, administrator al unei firme care a câştigat licitaţia pentru a realiza curse de maxi-taxi. Acesta a precizat că până în 2015 municipalitatea nu poate renunţa la operatorii privaţi.


„Probabil că Primăria va cumpăra din ce în ce mai multe autobuze şi cu timpul va renunţa la operatorii privaţi. Până atunci trebuie să ne suporte. Una dintre prevederile contractului încheiat cu municipalitatea este că se va întinde pe o perioadă de cinci ani. În acest interval nu se poate renunţa la noi", a declarat Nicolae Marin.


Reamintim că de la începutul săptămânii în municipiu au mai rămas 170 de microbuze, cu 160 mai puţin decât la începutul anului.


În plus, pentru a compensa reducerea numărului de microbuze din transportul în comun, municipalitatea a început deja procedurile pentru a achiziţiona alte 30 de autobuze second-hand pentru Transurb, societatea publică de transport.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite