Gălăţenii sunt îndemnaţi de Primărie să înfrunte nămeţii cu autobuzele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria nu poate curăţa străzile cu maşini în trafic
Primăria nu poate curăţa străzile cu maşini în trafic

Ninsoarea a reuşit să dea peste cap tot traficul rutier din oraş. Pe principalele artere, maşinile înaintează cu 10 kilometri la oră, iar pe străzile din cartiere nici nu se poate circula, majoritatea parcărilor fiind plină de autoturisme blocate în zăpadă. Pentru a putea remedia această situaţie, autorităţile fac un apel la şoferi rugându-i să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun.

Rugăm gălăţenii ca, în zilele de 19 şi 20 decembrie 2009, să evite pe cât posibil să folosească maşinile proprietate personală şi să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun pentru a veni astfel, în ajutorul echipajelor de deszăpezire", a declarat Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul Galaţiului.


Mai mult, pentru fluidizarea traficului gălăţenii sunt rugaţi să nu mai lase maşinile parcate pe banda întâi a principalelor artere de circulaţie.

Veşti proaste de la meteorologi

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat atenţionarea meteorologică - Cod galben emisă pe 17 decembrie 2009.

Astfel, în intervalul 18 decembrie 2009, ora 14.00 - 19 decembrie 2009, ora 03.00, vor fi ninsori care vor duce la formarea unui nou strat de zăpadă în judeţele Galaţi, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.

Vântul se va intensifica în aceste regiuni, viscolind şi troienind zăpada. În restul teritoriului ţării, ninsorile vor fi slabe cantitativ şi pe arii mai restrânse.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite