Gălăţenii au epuizat volumul “Doctorul Ox”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a şaptea carte din colecţia Jules Verne, distribuită, astăzi, împreună cu ziarul „Adevărul" a fost epuizată încă de la primele ore ale dimineţii. Pentru a fi siguri că nu vor rata volumul „Doctorul Ox", gălăţenii au aşteptat distribuirea cărţii aproape o oră.

Volumul „Doctorul Ox" cuprinde şapte povestiri concepute de scriitorul francez în prima parte a carierei sale literare care au văzut lumina tiparului în 1874. Este vorba despre „Eşecul lui Ox", „O dramă în văzduh", „O iarnă printre gheţari", „Domnul Re-Diez şi domnişoara Mi-Bemol", „Escrocheria", „Zece ore de vânătoare" şi „Aventurile familiei Raton".


Amintim că, preţul unei cărţi din colecţia lui Jules Verne este de 10,99 de lei. Colecţia cuprinde 40 de volume care pot fi cumpărate atât de la chioşchiurile de difuzare a presei, în fiecare miercuri, sau de la Biblioteca Adevărul de Seară ( din Ţiglina, lângă Vodafone ).


Săptămâna viitoare, pe 3 martie nu rataţi "Doi ani de vacanţă". Următoarele volume sunt: pe 10 martie - „ Un bilet de loterie Farul de la capătul lumii", 17 martie „Uimitoarea aventură a misiunii Barsac".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite