Galaţi: Gălăţenii au ajuns bătaia de joc a transportatorilor privaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Gălăţenii au ajuns bătaia de joc a transportatorilor privaţi
Galaţi: Gălăţenii au ajuns bătaia de joc a transportatorilor privaţi

Registrul Auto Român şi Autoritatea Rutieră Română au demarat în aceste zile o serie de controale la societatea publică de transport local şi operatorii privaţi din Galaţi.

S-a urmărit dacă şoferii de pe microbuze eliberează bilete de călătorie, dacă maşinile sunt dotate cu tahografe şi dacă acestea îndeplinesc condiţiile legale pentru transport de persoane. Este general cunoscut că şoferii nu eliberează bilete decât când află că urmează astfel de controale, ceea ce spune cam totul despre modul în care operatorii privaţi efectuează transport de persoane în municipiul Galaţi.
De cealaltă parte, transportatorii privaţi nu privesc cu ochi buni acţiunile de verificare, despre care spun că nu îşi aveau rostul într-o asemenea perioadă. „Când nimeni nu mai merge cu microbuzul, începi controalele. Este o perioadă grea pentru toată lumea. Noi preconizăm ca în următoarele luni să reducem parcul de maşini cu 35%”, ne-a declarat administratorul operatorului de transport Sherr, Teodoru Dobriţoiu.
Masivele disponibilizări de pe platforma siderurgică au făcut ca în ultimele luni operatorii privaţi să nu mai scoată nici un ban din transportul siderurgiştilor în oraş

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite