Gălăţeni la cel mai important eveniment de tehnologie şi web din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laborator de informatică la Parcul de Soft din Galaţi Foto Bogdan Dimofte
Laborator de informatică la Parcul de Soft din Galaţi Foto Bogdan Dimofte

"How To Web" le oferă participanţilor oportunitatea de a se întâlni cu peste 35 de speakeri internaţionali, lideri în domeniile lor de activitate, fondatori, inventatori celebri, antreprenori şi dezvoltatori web.

Evenimentul, care va avea loc în perioada 9-10 noiembrie 2011, este dedicat tehnologiei şi afacerilor web, reunind peste 750 de antreprenori şi profesionişti din zona web şi tehnologie.

La reuniune vor participa şi mai mulţi gălăţeni, administratori de firme IT sau comunicaţii, interesaţi de ultimele descoperiri în domeniu. Printre aceştia se numără şi Ciprian Oancă, care administrează o reţea web cu sute de utilizatori.

"Eu am pornit de la zero. Am lucrat mai întâi pentru cineva, dar nu mi-a placut ce fel îşi administra afacerea. Pierdea multe oportunităţi şi atunci am decis să plec şi să-mi deschid propria afacere. Acum am sute de clienţi şi încerc să îi mulţumesc întotdeuna pe toţi. Mă voi duce la How To Web pentru că este o ocazie unică de a-i cunoaşte pe cei mai buni în domeniu, dar şi pentru a afla ultimele descoperiri, pentru că doar aşa te poţi menţine în branşă", ne-a declarat Ciprian Oancă.

Participanţii vor asista la peste 20 de prezentări cu experţi de top pe antreprenoriat, business şi web development, la care se adaugă 12 workshopuri pe teme de tehnologie web, software şi mobile development.

How to Web 2011 va aborda subiecte legate de tendinţele online globale: Social Media, Software as a Service, Mobile Apps şi platforme de tip daily-deals.

Mai multe personalităţi care s-au remarcat în industria web vor fi prezente la eveniment, printre aceştia numărându-se Branko Milutinovic - fondatorul celui mai important joc social sportiv din lume, George Lemnaru - fondator eRepublik, desemnat cel mai bun startup european în 2007 la LeWeb, Philipp Kendal - fondator al Skobbler, companie dezvoltatoare de aplicaţii mobile de top din Europa şi Alexandru Costin - director Adobe România.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite