Gălăţeanul care a făcut scandal în UPU şi a dat cu spray paralizant în ochi unui poliţist a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi chiar în Unitatea de Primiri Urgenţe. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii vor stabili dacă va fi arestat preventiv.

Adrian Lupu, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit băut în trafic la volanul maşinii şi apoi a fost adus la spital pentru analize la sânge. Tânărul a refuzat acest lucru după care a sărit la bătaie la poliţişti. Într-un moment de neatenţie tânărul a scos din buzunar un spray paralizant şi i-a pulverizat direct în ochi unui poliţist de la Rutieră.

Agresorul a fost reţinut de poliţisti şi a fost prezentat vineri seara în faţa judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

„Când au venit celelalte echipaje tânărul a declarat: <<Am şi un cuţit în buzunar. Îmi pare rău că am dat cu spray şi că nu am lovit direct cu cuţitul>>", spune Angel Trifan, şef UPU-SMURD.

"Bărbatul a fost reţinut şi dus în faţa instanţei pentru a se cere mandat de arestare preventivă. El este acuzat de ultraj şi de refuz la recoltarea probelor biologice”, a declarat cms. Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite