Gabriel Tecaru-Fiindcă fotbalul l-a trădat, a ales Poliţia şi câinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A jucat fotbal cu Bănel Nicoliţă, a intrat în Poliţie, iar acum vrea să-şi deschidă propria-i afacere. Povestea agentului de poliţie este de-a dreptul fascinantă. Privit la un moment dat ca o speranţă a fotbalului gălăţean, a fost nevoit să renunţe la sport din cauza unei accidentări premature.

Fost coechipier al lui Bănel Nicoliţă pe vremea când acesta din urmă evolua încă la Dacia Unirea Brăila, Tecaru a fost „terminat" de tratamentele medicilor.


50% din vină este a mea, iar 50% este vina medicilor, care mi-au tratat o ruptură musculară cu diclofenac şi fizio-terapie", povesteşte omul. Când a agăţat definitiv ghetele în cui, Tecaru era un fundaş central foarte promiţătorl a echipa de seniori a Brăilei.


Imediat după accidentare s-a reorientat, a terminat Institutul de Educaţie fizică şi Sport, după care s-a angajat în Poliţie. În acest moment, Tecaru lucrează în cadrul Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Galaţi.


Principalul său colaborator este Snoop, căţelul pe care l-a luat în primire la numai câteva luni după ce a fost angajat.


Am fost cu el la Sibiu la dresaj şi antrenamente, iar acum este specialist în găsirea urmelor", spune agentul cu mândrie despre căţelul său.


Împreună cu şeful său direct, agentul Tecaru are de gând să deschidă prima canisă specializată în creşterea ciobăneştilor cehoslovaci, o rasă de câine rezultată din încrucişarea ciobăneştilor germani cu lupii sălbatici. Deja, cei doi au deschis site-ul www.wolfdog.ro.


Cel mai probabil , în toamnă, la Galaţi vom avea prima canisă funcţională de acest gen din sud-estul ţării. Ne-am orientat către această rasă, deoarece aceşti câini sunt foarte uşor de dresat", a mai spus acesta.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite