GEST EMOŢIONANT: Deţinuţii brăileni au sărit în ajutorul Cristinei Carp, fetiţa cu mască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de 32 de deţinuţi din Penitenciarul Brăila a donat bani pentru a o ajuta pe Cristina, fetiţa care anul trecut a suferit un teribil accident când soba în care a încercat să aprindă focul i-a explodat în faţă.

Copila este nevoită să poarte acum pe faţă o mască specială pentru vindecarea rănilor. Iniţiatorul campaniei de colectare de fonduri derulată în penitenciar, un tânăr de 28 de ani, mărturiseşte că el însuşi este tată de aceea a fost cu atât mai mult impresionat de tragedia fetiţei.
El a aflat la începutul lunii despre acest caz din ziarul Cick şi a decis să facă ceva pentru a ajuta atât cât poate.


„Am discutat cu colegii în cadrul întâlnirilor pe care le avem la diverse activităţi şi, împreună am hotărât că este un moment oportun, mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale pentru a face ceva să ajutăm. Am afişat un anunţ pe fiecare secţie de detenţie şi un model de cerere. Fiecare a donat după posibilităţi", ne-a spus Cornel, iniţiatorul campaniei.

image
image

„Suntem şi noi oameni!"


„Este un caz mişcător pentru orice persoană, nu doar pentru un părinte. Suntem şi noi oameni", a spus un alt deţinut care a participat la campanie.
La sfârşitul săptămânii trecute s-a făcut bilanţul, iar cei 32 de deţinuţi participanţi au reuşit să strângă peste 1.600 de lei, bani care vor intra într-un cont deschis pe numele Cristinei după ce conducerea penitenciarului va face demersurile necesare. În continuare, alte persoane din penitenciar şi-au exprimat dorinţa de a dona bani, aşadar campania va continua.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite