(GALERIE FOTO) Miss Galaţi Brăila: 30 de domnişoare s-au înscris până acum în concurs pentru titlul de Miss

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blonde, brunete sau roşcate, toate tinerele care au venit în prima zi de preselecţie cred despre ele că sunt cele mai frumoase din regiune. Unele au făcut şi eforturi ca să slăbească, pentru a atinge dimensiunile ideale 90 60 90.

Oana Maria Ruget are 16 ani şi este elevă la liceul „Dunărea" din Galaţi. De când se ştie, visează o carieră în modelling. Este conştientă însă că mai are de lucrat pentru atingerea acestui scop.

„Am venit aici să arăt că pot să ajung model. Pentru asta trebuie să fii cât mai naturală şi să ai o parte feminină cu care să ieşi în evidenţă. Am dimensiunile de 84 64 88. Cred că arăt bine, dar ştiu că trebuie să mai slăbesc la talie", spune Oana.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO

 

image
image
image

Tinereţea Oanei este privită cu invidie de modelele cu ceva experienţă, care, de asemenea, s-au înscris în concurs. „Am profesat ceva timp la agenţia Genys, totuşi la acest concurs mi-e frică de fetele mai mici ca mine", spune Oana Hahui de 21 de ani.

Casting-ul continuă şi în zilele următoare. Doritoarele de a participa sunt aşteptate la clubul  Music Arena de lângă Grădina Publică, între orele 12 şi 18.

Sâmbătă şi duminică fetele înscrise deja în concurs vor trece proba de defilare în costum de baie şi în lenjerie intimă.

„Participantele trebuie să aibă siluetă normală. Mai nou, nu se poartă modelele slabe schelet. Ideal ar fi să aibă bust pe potrivă, de preferat cu dimensiunea peste 85. Mai trebuie să fie ambiţioasă, responsabilă, cu temperament, dezinvoltă şi fără inhibiţii", spune Iolanda Popa, managerul agenţiei gălăţene Genys, care organizează evenimentul.

În finala din 24 septembrie vor ajunge 20 de fete. Zece din acestea vor primi cadouri din partea sponsorilor, iar marea câştigătoare se va alege cu un premiu de 3.500 şi promovare la nivel internaţional.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite