GALERIE FOTO: Pompierul-milionar la Loto şi-a luat vilă pe malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: GALERIE FOTO: Pompierul-milionar la Loto şi-a luat vilă pe malul mării
Galaţi: GALERIE FOTO: Pompierul-milionar la Loto şi-a luat vilă pe malul mării

Iulian Constandachi, pompierul care, în luna iunie, a câştigat marele premiu la Loto, nu s-a bucurat singur de suma fabuloasă. Milionarul în euro a fost generos cu rudele, prietenii şi cu toţi cei aflaţi la ananghie care i-au cerut ajutorul Pentru el a cumpărat doar  o vilă la malul mării şi o maşină de teren pe care însă nu o conduce deoarece nu are permis

 Pe 7 iunie 2009, norocul avea să-i surâdă gălăţeanului Iulian Constandachi, pompierul, care, la 50 de ani, credea că viaţa nu-i va mai oferi nimic spectaculos.  I-a fost dat însă ca peste noapte să se îmbogăţească.

Numerele pe care le jucase la 6 din 49 i-au adus un câştig fabulos, de 11 milioane de euro. Intrat în posesia a circa 8,2 milioane de euro, suma netă rămasă după plata impozitului uriaş, Constandachi nu s-a grăbit să arunce banii pe vacanţe exotice, să investească în afaceri sau în alte bunuri de preţ.

În cele câteva luni pe care le-a petrecut în casa surorii lui din localitatea constănţeană 2 Mai, s-a gândit cum să le facă un bine celor apropiaţi, care aveau nevoie de ajutor. Iulian nu este însurat şi se declară declară burlac convins.

Şi-a ajutat sora şi un fost coleg de la grăniceri

De când a intrat în rândul milionarilor, Iulian Constandachi a dat rar pe acasă, spune vecinul şi cel mai bun prieten al pompierului, domnul Aurel B.. Doar de vreo două ori a mai venit în Galaţi, şi atunci numai ca să arunce o privire prin cocheta garsonieră în care  a locuise până să dea norocul peste el şi ca să-şi ajute o soră.

„A venit pe aici, cu toate că mă  rugase şi pe mine să mai am grijă de garsonieră. Ştiam că una dintre surorile lui mai mici avea ciroză şi el a aranjat să o ducă la Bucureşti, pentru transplant de ficat. Îl costa cam 60 de mii de euro. Tot într-una din vizite, a aflat că un fost coleg de la Grăniceri, care suferise un accident în urmă cu câţiva ani cu maşina de serviciu, a fost dat afară şi, în plus, rămăsese şi cu o infirmitate. I-a dat bani să se opereze la Bucureşti”, ne-a spus vecinul norocosului.

Le-a cumpărat case tuturor nepoţilor

Gesturile filantropice ale pompierului-milionar nu s-au oprit aici. Provenind dintr-o familie numeroasă şi neavând copii, Iulian Constandachi a avut grijă de toate rudele sale, mai ales de nepoţi.

„Le-a dat apartamente tuturor celor 11 nepoţi. Pentru doi dintre aceştia, copiii surorii de la 2 Mai, a cumpărat apartamente acolo, iar  pentru ceilalţi, la Galaţi. Unuia dintre nepoţi, Adrian i-a dat chiar apartamentul lui, că nu se mai întoarce aici şi era păcat să rămână nelocuit” ne-a mai destăinuit Aurel B.

Nu şi-a uitat prietenii, dar nici ei pe el

Stabilit într-o vilă luxoasă pe malul mării, pe care a dat un sfert de milion de euro, şi având la scară o maşină de teren nou-nouţă, Iulian nu i-a uitat pe cei care i-au fost alături până când a devenit milionar.

Pe Aurel şi încă alţi doi-trei prieteni i-a şi invitat  în noua lui casă, pentru un chef de pomină în amintirea vremurilor trecute.

„O să ne ducem, că e prietenul nostru şi am avut zile frumoase împreună. Mie unul îmi lipseşte tare mult, că şi el era singur şi eu văduv şi ne întâlneam, mai făceam de mâncare, mai un grătar în faţa blocului, mai un şpriţ, stăteam de vorbă ore întregi”, suspină cu regret prietenul rămas singur.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite