Fraudă de peste trei milioane şi jumătate de lei făcută de un administrator de firmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metode de a face bani sunt multe şi ingenioase. Una dintre acestea este evaziunea fiscală, faptă săvârşită de către un administrator al unei firme gălăţene, care a reuşit să-şi rotunjească veniturile cu peste 3,5 milioane lei.

Severus-Emanuil B. este cel care a reuşit performanţa de a fura această sumă de bani, după ce s-a asociat cu o societate comercială, apoi devenind administratorul ei. În perioada 2008-2009, în calitate de administrator, acesta a înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, în urma unor relaţii comerciale cu alte societăţi din ţară, ca mai apoi să ceară rambursate de TVA în valoare de 3.712.123 lei.

Citiţi şi: Focşani: Un director de bancă a fost înşelat cu abonamente de telefon

“Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au dispus începerea urmăririi penale faţă de  SEVERUS-EMANUIL B., de 42 ani, asociat şi administrator al unei societăţi comerciale din Galaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscal”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.


În momentul de faţă, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitatea infracţională a administratorului.

Totodată, ofiţerii Servciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva lui  AUREL T., de 41 ani şi ANEI T., de 61 ani şi Marius H., de 35 ani, toţi trei din Galaţi, pentru înselăciune. Aceştia au emis bilete la ordin, fără a avea acoperire. Suma la care se ridică prejudicial este de 45.682 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite