Fotbaliştii de la Oţelul, la reunire: „Vrem titlul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vacanţa a luat sfârşit, duminică, pentru fotbaliştii liderului, Oţelul Galaţi. Aceştia au revenit la stadion plini de optimism, declarând la unison că vor şi pot să-şi păstreze poziţia din clasament, primul loc, până la finalul campionatului.

Cel mai grăbit să-şi încheie vacanţa a fost Silviu Iliu, el fiind primul care a spus prezent la reunirea lotului echipei lui Dorinel Munteanu. „Îmi era dor de vestiar şi să-mi revăd colegii. Gata, de acum la muncă, vrem titlul şi trebuie să ne pregătim foarte bine", a spus Ilie.

„Normal că revenim la antrenamente cu un singur ţel, vrem titlul", l-a completat atacantul Marius Pena.

Atacantul Punosevac, deocamdată singurl transfer sigur

Singura noutate certă din lotul lui Dorinel Munteanu este atacantul sârb Bratislav Punoševac, de 24 de ani, adus în schimbul a 80.000 de euro de la echipa Napredac Krusevac. Foarte aproape de a semna cu Oţelul este şi mijlocaşul Ciprian Milea, ultima dată la Politehnica Iaşi iar acum liber de contract. El revine după o dublă operaţie la genunchiul stâng şi a participat la antrenamentul de ieri al echipei gălăţene.
De la reunire au lipsit argentinianul Gabriel Viglianti şi nigerianul John Ibeh, ambii motivat, datorită programul curselor aeriene cu care revin în România.
Luni şi marţi, fotbaliştii de la Oţelul vor efectua vizita medicală. „Le-am spus că au voi să vină cu două kilograme în plus. Ce este peste aceasta limită admisă, se va lăsa cu amenzi de 500 de euro pentur fiecare kilogram în exces. După cum i-am văzut, nu cred că sunt probleme", a precizat Dorinel Munteanu.
Pe 15 ianuarie se va pleca într-un stagiu centralizat de pregătire montană la Poiana Braşov, până pe 28 ianuarie. Apoi, gălăţenii şi-au programat un cantonament în Cipru, la Larnaca, în perioada 5- 18 februarie, unde au fost perfectate şase meciuri amicale: pe 7 cu Dinamo Moscova (Rusia, prima ligă), pe 9 cu Saturn Moscova (Rusia, prima ligă), pe 11 cu MKS Korona Kielce (Polonia, prima ligă), pe 13 cu Slovan Liberec (Cehia, prima ligă), pe 15 cu WKS Slask Wroclaw (Polonia, prima ligă) şi pe 17 cu Levski Sofia (Bulgaria, prima ligă).
„Special am pus primul amical cu un adversar foarte tare, să-i facem pe băieţi mai umili încă de la început", a spus Marius Stan, director general al clubului.


Lotul de la reunire:


Portari: Grahovac, Brăneţ, Bermudez, Abraham
Fundaşi: Sipovici, Râpă, Sârghi, Costin, Perendija, Cojoc, Sălăgeanu, Cucu,
Mijlocaşi: Petean, Silviu Ilie, Antal, Avram, Iorga, Giurgiu, Gârleanu, Filip, Buş, Ochiroşii, Neagu, Paraschiv
Atacanţi: Elek, Pena, Borbely, Punosevac.

Absenţi motivat: Viglianti, Ibeh

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite