DOSARUL "CONTRABANDĂ CU VAPORUL"/Fostul şef SRI Giurgiu a fost eliberat de judecătorii gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 O instanţă din cadrul Tribunalului Galaţi a decis ca Ioan Garagancea, acuzat că a coordonat o grupare infracţională de traficanţi cu motorină, să fie cercetat în libertate. După ce, timp de trei zile, au audiat 50 de persoane, care au prejudiciat statul cu şapte milioane de euro, munca procurorilor s-a dus pe „apa sâmbetei".

După ce procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au anunţat joi destructurarea unei reţele formate din 50 de persoane, care în decursul a şapte luni au fraudat statul cu aproape 7 milioane de euro, judecătorii gălăţeni au luat o decizie care i-a contrariat pe cei care au instrumentat acest dosar: evazioniştii vor fi cercetaţi în libertate.

Astfel, după ce timp de trei zile au fost audiate peste 50 de persoane implicate în acest caz, procurorii DIICOT Galaţi a făcut cinci propuneri de arestare preventivă.

Erau vizaţi capii reţelei, în frunte cu Ioan Garagancea , fostul şef al SRI Giurgiu şi Ioan Sas, la care ase adaugă alţi doi cetăţeni români şi unul sârb. Judecătorii gălăţeni au dispus cercetarea acestora în liberate însă cu interdicţia de a părăsi ţara.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite