Fostul arhitect-şef din Primăria Galaţi, Ion Banaş, arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia aparţine Curţii de Apel Galaţi care a respins în urmă cu puţin timp recursul formulat de avocatul lui Ion Banaş. Fostul arhitect-sef  a încălcat una dintre măsurile restrictive impuse de Curtea de Apel şi anume aceea de a nu lua legătura cu martorii din dosar.  

Procurorii au cerut revocarea măsurilor restrictive şi arestarea lui Banaş pe motiv că a luat legătura cu luat legătura cu Ionel Stoianov, un al doilea martor denunţător din  dosar. Avocatul lui Banaş a atacat decizia Tribunalului la Curtea de Apel. 

Astazi, in jurul orei 17.30, Curtea de Apel a respins recursul si a decis arestarea acestuia pe o perioada de 29 de zile. 

Reamintim ca arhitectul şef interimar al Primăriei Galaţi este acuzat de procurorii DNA de luare de mită şi trafic de influenţă.

În sarcina lui Ion Banaş se reţine că în cursul anului 2008, în calitate de arhitect şef la Primăria municipiului Galaţi, a cerut şi primit de la un denunţător suma de 1.500 euro, promiţându-i că-şi va exercita influenţa asupra primarului municipiului Galaţi şi a consilierilor locali în scopul obţinerii documentelor prevăzute de lege pentru construcţia unui balcon pe care acesta îl ridicase la locuinţa sa din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite