Florin Melinte îi terorizează pe angajaţii Teatrului Muzical din Galaţi chiar şi din postura de manager demisionar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar şi din postura de manager demisionar, Florin Melinte îi terorizează în continuare pe salariaţii Teatrului Muzical „Nae Leonard". S-a întâmplat ieri, când proaspăt întors din spital, managerul Florin Melinte a ţint să facă puţină ordine în organigrama teatrului.

Pe considerentul că „dacă el nu mai este manager, nici consiliera lui nu trebuie să mai aibă ce căuta în birou", Florin Melinte a dispus evacuarea Andrei Munteanu.

Cum aceasta s-a împotrivit, Florin Melinte se pare că a explodat de nervi. Unii angajaţi ai teatrului spun că a smuls monitorul calculatorului la care consiliera îşi făcea treaba, după care a pus personal mâna pe birou şi l-a scos din încăpere. Totul într-un adevărat vacarm, din care nu au lipsit ţipetele şi înjurăturile.

Din păcate, dictatura care dăinuie de ani de zile în „Muzicalul" gălăţean şi-a spus şi ieri cuvântul. Niciun salariat nu a avut curajul să povestească ce s-a întâmplat, preferând să spună că nu era nimeni în zonă.

În schimb, directorul a ţipat prin telefon la ziarişti, acuzându-i că-l hărţuiesc.

„Eu sunt acasă, de dimineaţă. Am trecut pe acolo ceva mai devreme, dar am discutat normal cu toţi angajaţii cu care m-am întâlnit. Domnilor, eu sunt bolnav, sunt sub tratament, abia am ieşit din spital, nu am voie să mă enervez, iar voi mă hărţuiţi", s-a răstit Melinte.

Cât priveşte evacuarea Andrei Munteanu, acesta spune că s-a făcut pe cale amiabilă. „Mi se pare normal ca în aceste condiţii consiliera mea să treacă în subordinea noului director interimar, Laura Sava", a mai precizat Melinte.

Dacă despre acest subiect nimeni nu a vrut să discute, au fost salariaţi care l-au acuzat pe fostul manager că le-a luat din salariu pe ultima sută de metri. „Uitaţi ce cadou ne-a făcut domnul manager, ne-a luat 10% din salariu. Am, colegi care au luat la leafă 280 de lei. Nu este normal aşa ceva", spune un angajat din cadrul compartimentului tehnic.

Reamintim că Florin Melinte şi-a depus demisia din funcţia de manager al Teatrului Muzical „Nae Leonard". El va mai avea drept de semnătură până pe 30 noiembrie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite