Firmele de IT gălăţene pot accesa proiecte europene cu fonduri nerambursabile. Vezi aici care este suma maximă pe care o pot primi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firmele de IT pot aplica pentru achiziţionarea de calculatoare şi servere
Firmele de IT pot aplica pentru achiziţionarea de calculatoare şi servere

Ministerul Comunicaţiilor a lansat astăzi o nouă sesiune de înscrieri pentru achiziţionarea de aplicaţii software, servicii de consultanţă şi training specializat, pentru care sunt disponibili 280 de milioane de lei.

Valoarea maximă a finanţării nerambursabile de care pot beneficia firmele de IT din Galaţi poate ajunge la 1.200.000 RON, iar cea minimă la 45.000 RON.
Înregistrările propunerilor de proiecte pot fi realizate on-line la adresa www.fonduri.mcsi.ro, începând cu 5 octombrie 2011 şi până la data de 30 martie 2012.

Proiectele pe care firmele de IT pot primi bani europeni nu au practic limitare, acestea putând porni de la achiziţionarea de aplicaţii software, echipamente TIC, alte mijloace fixe, servicii de consultanţă şi training specializat şi până la implementarea de soluţii software pentru design şi producţie.

La acestea se adaugă implementarea sistemelor informatice de analiză economică şi suport decizional şi a altor aplicaţii electronice pentru managementul afacerii, achiziţionarea de servicii de consultanţă pentru pregătirea şi managementul proiectului, inclusiv servicii de asistenţă juridică pentru realizarea achiziţiilor publice din cadrul proiectului.

Multe firme de IT gălăţene se vor axa însă pe proiecte ce vizează achiziţionarea de echipamente TIC (servere, calculatoare personale de tip desktop/portabile monitoare, echipamente de reţea, echipamente periferice) şi mijloace fixe, necesare pentru funcţionarea aplicaţiei informatice.

Interesant de amintit este că se pot depune proiecte inclusiv pe instruirea personalului care va utiliza produsele software implementate şi cel care va asigura mentenanţa.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite